????????????????????????????????????

În Anul Centenarului, Tineretul Național Liberal lansează Caravana Tricolorul. Printr-o acțiune simbolică, desfășurată la nivel național și care își propune să marcheze 100 de ani de la Marea Unire, organizațiile TNL vor purta drapelul național prin toate județele țării, începând din data de 18 septembrie și până pe 25 noiembrie, când tricolorul va fi arborat la Alba Iulia.

„1 decembrie 2018 ne va găsi împreună, la Alba Iulia, sărbătorind cea mai importantă și fericită zi din istoria poporului român. Suntem datori să recunoaștem și să celebrăm efortul înaintașilor noștri în crearea statului național unitar, zi de zi, dar cu atât mai mult la 100 de ani de la Marea Unire – cel mai semnificativ și emoționant moment din istoria noastă.”, se arată în comunicatul TNL.

Tricolorul, având desfășurare de cca. 30 de metri lungime și cca. 10 metri lățime, va ajunge în Călărași în data de 30.09.2018, la ora 10:00. Cu el pe umeri, între orele 10:00-12:00, peste 70 de tineri liberali din cadrul organizației TNL Călărași  vor străbate traseul Piața Orizont – 5 Călărași – Parcul Dumbrava – Parcul Central – Primăria Călărași, împărțind, în același timp, și flyere trecătorilor cu o mică informare referitoare la acțiune.

Articolul precedentÎncep lucrările de reabilitare a clădirii de patrimoniu „Poșta Veche” din Călărași
Articolul următorDunărea joacă astăzi cu CSM Slatina în 16-imile Cupei României