Ne începem ziua cu o cafea sau două și nu ne imaginăm diminețile fără ea. Bem apoi cafea la serviciu cu colegii, iar mai târziu poate ieșim cu prietenii la un cappuccino. Dar ce s-ar întâmpla dacă nu am mai bea cafea o lună?

 

Prima zi este cea mai grea. Te vei concentra greu și ți-ai dori doar să dormi. Urmează zilele în care vei încerca o mulțime de înlocuitori, de la ceai verde la cicoare, te vor ajuta mult, dar niciunul nu vor fi precum cafeaua.

În a doua săptămână vei simți o enormă dorință de a bea o cafea bună și niciun înlocuitor nu te va ajuta. Ești la punctul în care îți vine să renunți la ideea de a nu mai bea cafea, dar dorința de a merge mai departe va fi mai puternică.

 

În a treia săptămână, vei începe să simți beneficiile. Vei merge mai repede în pat și vei adormi mult mai ușor. Va fi o experiență foarte plăcută.

În a patra săptămână vei simți că nu e greu să te trezești la ora 6, ba din contră vei fi foarte plină de energie și dornică să-ți trăiești viața, fără cafea.

Sursa: Realitatea de Diaspora

Articolul precedentVremea 3 februarie – Fenomene extreme, rafale puternice și ninsori – Care sunt zonele vizate
Articolul următorDe ce unora li se face rău în timpul slujbelor religioase. Explicația șocantă a Bisericii – Ce înseamnă când mireasa leșină în Biserică – Cutremurător