30 de tineri sunt așteptați mâine de Primăria Călărași pentru repartiția locuințelor în regim de închiriere construite prin ANL. Blocul are 30 de apartamente: 6 apartamente cu o cameră, 16 apartamente cu 2 camere și 8 apartamente cu 3 camere.

Beneficiarii repartițiilor în Blocul H26 (bloc de locuințe pentru tineri în regim de închiriere), de pe strada Mușețelului nr 23, sunt invitați miercuri, 23 ianuarie, la ora 09.00, la adresa menționată pentru a primi cheile locuințelor repartizate prin Hotărâre a Consiliului Local Călărași, anunță primăria Călărași.

Pe 14 decembrie 2018 s-a efectuat recepția blocului de locuințe în regim de închiriere pentru tineri, construit de către Agenția Națională de Locuințe pe strada Mușețelului, nr.23. Noul bloc P+3 dispune de 30 de unități locative pe două tronsoane.

Primăria Călărași are în vedere construirea a încă patru blocuri, anul trecut fiind transmisă către ANL suprafața de 8.621 mp ce aparține domeniului privat al municipiului Călărași, cu următoarele propuneri în vederea construirii de locuințe pentru tineri destinate închirierii:

-suprafața de 4.308 mp în vederea construirii a două blocuri de locuințe, cu câte două tronsoane fiecare, regim de înălțime S+P+3E+M cu câte 18 unități locative pe fiecare tronson;

-suprafața de 4.313 mp în vederea construirii a două blocuri de locuințe, cu câte două tronsoane fiecare, regim de înălțime S+P+3E+M cu câte 18 unități locative pe fiecare tronson.

Ambele suprafețe de teren se află la ieșirea din oraș, în vecinătatea DN21.

Articolul precedentAcțiune preventivă a polițiștilor pentru prevenirea accidentelor la bicicliști și pietoni
Articolul următor„Hai să dăm mână cu mână…”, eveniment prilejuit de împlinirea a 160 de ani de la Mica Unire