Chinezii relaxează restricțiile, dar nu prea. Un cățel depistat pozitiv cu SARS-CoV-2 a fost plasat în carantină, cu mască de protecție.

 Patrupedul din Wuhan a făcut COVID alături de alți 39 de oameni. Cu toții au intrat în izolare, de la mic la mare. Între timp, autoritățile de la Beijing iau în calcul să relaxaze măsurile de prevenție, dar nu să renunțe la politica „zero cazuri de COVID”.

„40 de cazuri de COVID într-o singură comunitate din Wuhan: 39 de oameni și un cățel. După ce proprietarul a fost testat pozitiv, cățelul a reușit să scape și să iasă afară. Personalul medical s-a dus să îl caute, l-a găsit și s-a dovedit că e pozitiv. Deci în carantină, cu mască și toate! A fi blănos nu e o scuză”, a scris pe Twitter Manya Koetse, redactor șef al unui site care monitorizează tendințele culturale, sociale și istorice dintr-o Chină în continuă schimbare.

Articolul precedentAccident grav. Mașină în flăcări
Articolul următorVIDEO| Harrison Ford va juca în noul film Indiana Jones. Actorul va fi întinerit cu ajutorul unei tehnologii speciale