Purtătorul de cuvânt al PNL Ionuţ Stroe a reacționat, sâmbătă, la declarațiile ministrului PSD Marius Budăi, care a acuzat „politicieni de dreapta”, despre care a spus că „licitează cu necazul părinţilor şi bunicilor noştri”, el referindu-se la declaraţiile privind procentul cu care ar trebui majorate pensiile, începând de anul viitor. 

„Eu ma bucur ca dl Budai, prin aceste declaratii, ne da ocazia sa ii amintim ca PNL e partdul care – fiind la guvernare –  a crescut pensiile, alocatiile si care, in termeni, concreti, practic, a marit de doua ori pensiile.

Ca sa fim foarte, foarte directi pentru ca pesedistii exceleaza la sinceritate electorala, sa faci parte din partidul asta si sa ii acuzi pe liberali că”licitează cu sărăcia romanilor” e absolut aberant.

Probabil ca in viziunea lui Budai sa nu licitezi inseamna sa iesi in conferinte de presa, sa anunti tot felul de masuri – asa cum a facut el – si dupa aceea sa te răzgândești”, a afirmat Ionut Stroe, intr-o interventie telefonica la Realitatea PLUS. 

Articolul precedentDNA și DIICOT, audieri în forță în mafia gunoaielor. Procurorii au început mega-ancheta în dosarul de delapidare
Articolul următorALERTĂ: MEDICAMENTUL care îi nenorocește pe români! Tot mai mulți copii ajung la Camera de Gardă a spitalelor