Cristian Pustai

Dunărea Călărași a pierdut duminică meciul cu Rapid scor 4-1 în a doua etapă a play-off-ului din Liga 2.

Golurile celor de la Rapid au fost marcate de către Hlistei, în minutul 23, Bălan, în minutul 28, Pănoiu, în minutul 58 şi Ursu, în minutul 90, respectiv Cristi Bud, în minutul 34, pentru Dunărea Călăraşi

Dunărea a avut un gol valabil, anulat pe motiv de ofsaid.

După înfrângerea de azi, Dunărea Călăraşi a rămas pe locul 4 în Liga a 2-a, cu 35 de puncte adunate in 21 de jocuri.

Antrenorul Dunării Călărași, Cristian Pustai, a acuzat erorile de arbitraj care au înclinat balanța în favoarea gazdelor.

”Foarte ușor luăm goluri, e o problemă pe care trebuie să o remediem, golul 3 ne-a scos din joc. M-am săturat, dar ați văzut și poate comentați voi. Eu nu am văzut, dar va trebui să ne luptăm și cu – nu vreau să jignesc – cu culmea fizicii, să ari un câmp magnetic cu boii ăștia în negru.

Nu știu, pentru că uneori chiar te face să te scoată din sărite. Nu penalty-ul, ci maniera foarte slabă pentru un play-off, dar asta e. Eu chiar nu pot.

Eu aș veni cu caietul, cu hârtia să spun în ce minut s-a întâmplat fazele, dar nu eu sunt în măsură să analizez arbitrajul. N-am făcut asta până acum și nici nu o să o fac, dar pea se adună. Toto timpul, când mă întrebați ce părere am de arbitraj, e clar că au fost greșeli.

Eu nu ar trebui să vorbesc de arbitri și nu vorbesc, dar deja se adună și suntem și noi în play-off, ne jucăm și noi șansa cum putemDar se adună, e clar că au fost greșeli, nu se putea da un penalty ca acela. Ne jucăm șansa cum putem, se joacă până în ultima etapă, conteaza și locul 3 și locul 4, nu s-a desprins decisiv nimeni, e o diferență, dar mai sunt meciuri”, a declarat Cristi Pustai după meci.

Sursa digisport.ro

Sursa: Realitatea de Calarasi

Articolul precedentPremierul Cîțu cere demisii după scandalul de la Spitalul Foișor: „E vorba de onoare, să vedem cine mai are onoare în România”
Articolul următorCHA CHA LITIX! Episodul 186. Sindicaliștii cu Rădoi, lăsați fără merdenele