Stagiunea de teatru organizată de Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași continuă astăzi cu piesa de teatru „Cum se face 2 @ Funeraliile Doamnei Pompoiu”, un spectacol cu teatru în teatru și mult umor de calitate, care aduce pe scenă un crâmpei de viață adevărată.

Distribuţie: Octavian Strunilă, Alexandru Conovaru, Paul Ipate, Cătălina Grama.

Regie şi scenariu: Octavian Strunilă

Evenimentul teatral va avea loc de la ora 18:00, în Sala „Barbu Știrbei” a CJCC Călărași.

Piesa de teatru Cum se face partea a II-a este un spectacol care încearcă să împlinească ce spunea Shakespeare, că înseamnă teatrul, acum 400 de ani. Să fie “o oglindă a firii”. Să aducă pe scenă puțină viață adevărată.

O comedie de situație care își propune să vorbească mai departe despre viața în teatru și film a lui Dezideriu, a Larissei, a lui Silvestru și a domnului Dorin.

La capul doamnei Pompoiu, un regizor și trei actori care sunt forțați de împrejurări să lucreze împreună. Umorul inteligent, satira și realismul crud fac din “Cum se face partea a II-a” nu doar o comedie spumoasă… Pune, uneori, întrebări existențiale și marchează adânc destinele vieții de zi cu zi.

Articolul precedentPremierul Ludovic Orban: Rectificarea bugetului va avea criterii obiective de alocare a resurselor către comunitățile locale
Articolul următor4 stații de reîncărcare a autovehiculelor electrice vor fi construite în Călărași