Administraţia Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării (ARBDD) anunță  că pe plajele neamenajate din cadrul rezervaţiei pot avea loc activităţi de agrement, educaţie ecologică şi pot fi făcute filmări, dar nu sunt permise mai multe lucruri, printre care camparea autovehiculelor, accesul skijeturilor, camparea, instalarea de beach-baruri şi şezlonguri de tip permanent, înnoptarea şi aprinderea focului.

Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării a reanalizat și aprobat Regulile privind accesul și desfășurarea de activități în zonele costiere de interes turistic din perimetrul Rezervației Biosferei „Delta Dunării”.

Aceste reguli se referă la activități specifice de agrement, educație ecologică, filmare, organizare de evenimente și de comercializare, desfășurate în zonele costiere naturale de interes turistic, din perimetrul Rezervației Biosferei „Delta Dunării”: Sulina, Sf. Gheorghe, Portița, Vadu și Corbu, zone costiere care nu sunt clasificate ca zone de îmbăiere (plaje clasificate).

Zonele costiere naturale de interes turistic din perimetrul Rezervației Biosferei „Delta Dunării” se află amplasate, în cea mai mare parte, pe domeniul public de interes național administrat de Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării.

“Aducem în atenția operatorilor economici interesați că, în conformitate cu articolul 6 din prezentul regulament, depunerea solicitărilor pentru desfășurarea de activități comerciale în zonele adiacente plajelor naturale neamenajate se face până la data de 20 aprilie,” anunță reprezentanții ARBDD.

 

Sursa: Realitatea de Constanta

Articolul precedentRomânia, de 18 ani membru NATO. Ceremonii militare în Constanța, Mangalia, Brăila și Tulcea
Articolul următorANM a publicat prognoza pentru Florii, Paște și 1 Mai