Dan Alexa a fost la un pas să plece de la Dunărea Călărași la Astra Giurgiu. Mai multe site-uri de sport au anunțat chiar că acesta va fi prezentat oficial în cursul acestei zile de către clubul giurgiuvean. Însă, Dan Alexa a rămas la Călărași.

Acesta a declarat astăzi într-o conferință de presă, organizată la sediul Consiliului Județean Călărași, că a decis să rămână menționând și motivele pentru care a luat această hotărâre.

Garanția oferită de președintele CJ Călărași, Vasile Iliuță, că va suplimenta bugetul echipei, de la 77.000 de euro la 90.000 de euro pentru salariile jucătorilor, în vederea creșterii performanțelor, dar și susținerea suporterilor călărășeni au cântărit greu în decizia de a rămâne.

Alexa a recunoscut că oferta Astrei a fost cea mai bună de până acum, din cariera sa de antrenor, însă suma vehiculată, de 50.000 de euro la semnătură, nu a fost cea reală, fiind mult mai mică.

„A contat foarte mult, trebuie să recunosc, și factorul sentimental pentru că în ultimele zile am primit foarte multe mesaje, și tot ceea ce s-a întâmplat pe stadion… Țin să le mulțumesc tuturor celor din Călărași pentru susținere, și pentru mine a fost o surpriză să aflu cât de apreciat sunt aici. Îmi doresc foarte mult să nu-i dezamăgesc, sunt foarte motivat să fac performanță la Călărași.”, a declarat antrenorul Dunării Călărași.

Dan Alexa a decis să rămână la Călărași!

Publicată de Realitatea De Calarasi pe Marţi, 13 Noiembrie 2018

Președintele CJ Călărași, Vasile Iliuță, a declarat că va discuta cu consilierii județeni pentru suplimentarea bugetului clubului cu 30%, de la 1 milion de euro anual la 1,3 milioane, se va implica personal pentru atragerea de sponsori, anunțând că deja două firme vor susține financiar echipa și vor continua investițiile la stadion.

Articolul precedentO familie a fost ucisă în propria casă de trei minori de la Centrul de Plasament Perișoru
Articolul următorITM Călărași, acțiune de verificare a respectării securității și sănătăți în muncă