Joi, 5 martie 2020, la sediul PNL Călărași, într-o conferința de presă, președintele Daniel Ștefan Drăgulin a anunțat faptul că în alegerile locale din vara acestui an vor candida pe listele PNL patru noi primari. Este vorba de primarul comunei Vasilați, Lucian Vasile, primarul comunei Tămădău Mare, Constantin Chirică, primarul comunei Ștefan cel Mare, Nicolae Pandea, și primarul comunei Lehliu, Ionuț Stan.

„În această perioadă definitivăm candidații pentru funcțiile de primar și mai sunt încă discuții cu cei care și-au manifestat dorința de a candida pentru funcția de primar în afara primarilor în funcții prezenți astăzi alături de noi și sperăm ca în cel mai scurt timp să vă prezentăm toată echipa care va intra în lupta politică la alegerile locale.

Pot să vă spun, de asemenea, că luni în Biroul Politic Național va avea loc validarea candidaților la funcția de președinte al Consiliului Județean la Călărași, și după cum știți candidatul nostru este domnul Barbu Valentin, cât și a primarilor reședință de județ, iar candidatul PNL Călărași sunt eu”, a declarat Drăgulin.

Președintele PNL Călărași speră în rezultate positive în localele din vară, în ciuda mișcărilor politice recente de pe scena călărășeană.

„Vreau să vă mai spun un lucru: nu neapărat numeric ne interesează, ci ne interesează oamenii de valoare, ne interesează oamenii cu principii de administrație care pot să realizeze ceva în comunele lor, ca atare, cei prezenți aici au considerat, sunt convins, și nu vreau să vorbesc în numele lor, că în PNL există dialog, un echilibru, indiferent că suntem pe funcții sau nu, între toți cei care sunt membrii PNL. Este normal că i-am primit, din discuțiile purtate, asta a și reieșit. Pe noi ne interesează faptul că cei care sunt aici sunt oameni de valoare.”, a opinat liderul liberalilor călărășeni.

Articolul precedentHoria Mihălcescu, consilierul lui Dragnea, samsar de jurnaliști
Articolul următorBaronul PNL care ar face invidios orice PSD-ist: Spaga in slipi si mizerie in spitale!