Danube Man Triatlon Calarasi
Danube Man Triatlon Calarasi

Premieră la Călărași, pe 27 mai a avut loc prima etapă națională a ”DANUBEMAN Triathlon Festival”. Triatlonul a adunat la start 210 sportivi, veniți să concureze nu numai din România, dar și de peste granițe, din Franța, Bulgaria, Ucraina și Republica Moldova.

Concursul, primul care a avut o probă de înot în apele Dunării, a fost organizat de  Sebastian Laurentiu Ghioca.

“210 participanți nerăbdători sa descopere noul traseu, nu am avut evenimente deosebite,nu au fost accidentări ,cei mai multi au spus ca vor reveni și la ediția următoare , pe 25 mai 2024, am avut o echipa incredibila de voluntari, A fost etapa de Campionat Național,premiile au fost acordate de Președintele FRTI ,dl Vlad Stoica și de autoritățile locale. Mă bucur că am avut spectatori din oraș, cred ca am transmis un mesaj destul de puternic în ceea ce privește sportul .Un eveniment reusit,o comunitate strânsă , speram la o ediție următoare cu mult mai multi concurenți și vom aduce un plus prin organizarea unei competiții pentru copii Trikids. Multumim partenerilor și sponsorilor,Ceres Container, Donalam, Alpha Clinic, High Energy.”  a declarat Sebastian Laurentiu Ghioca.

Rezultatele la probele principale:

Proba Half:

Masculin:

1. Alex Toma  04:06:42

2. Vrabii Andrei

3. George Iulian Murar

Feminin:

1. Tuzson Agnes 05:09:26

2. Balint Reka

3. Koter Adel

Proba Olimpică:

1. Szabolcs Kovaks

2. Kergoat Manuel

3. Sestacovschi Florin Adrian

1. Maria Mirela Popescu

2. Isaia Mihaela

Proba Supersprint:

1. Popa Carol

2. Duchampt Felix-Pierre

3. Petre Raul

1. Manac Antonela Felicia

2. Singuran Maria Amalia

3. Iofciu Alexandra Sophie

DANUBEMAN Triathlon Festival a fost organizat de Clubul Sportiv Trichallenge Triatlon în colaborare cu Federația Română de Triatlon, Primăria Municipiului Călărași, Consiliul Județean Călărași, Direcția Județeană pentru Tineret si Sport Calarasi și Asociația Smart Kids.

Sursa foto Nicu Ionescu

Articolul precedentGreva din învățământ continuă! Sindicaliștii nu s-au lăsat înduplecați de președintele Iohannis
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET