Acuzațiile președintelui nou ales al PSD, Iulian Iacomi, la adresa organizației municipale a PSD Călărași de non combat cu PNL-ul nu s-au lăsat fără urmări. Acesta spunea duminica trecută, în cadrul Conferinței Extraordinare de alegeri, că unii colegi din organizația municipală „dansează pinguinul” cu liberalii. 

Astăzi, pe pagina personală de facebook, Denisa Ciulinaru a anunțat că atât ea cât și Alexandru Chiriță și Silvia Mândruțescu au demisionat din funcțiile de consileri locali pe care le obținuseră din partea PSD. Gestul este motivat de faptul că cei trei nu se mai regăsesc în actuala echipă a PSD Călărași.

„Orice viaţă de om începe de mai multe ori.” – Tudor Arghezi

Și începe de fiecare dată când te afli la o răscruce de drumuri și esti nevoit să îți alegi o cale. Nu știi dacă este cea mai bună alegere, dacă drumul este mai ușor și mai fără de obstacole, dar atât timp cât ai facut alegerea ce ți-a dictat-o inima, trebuie să îți asumi și riscul.

Pentru mine, astăzi este un astfel de moment. Este ziua în care mi-am depus demisia din funcția de consilier local al municipiului Călărași, alături de alți doi colegi, Alexandru Chiriță și Silvia Mândruțescu.

Nu aș putea afirma vreodată că a fost o decizie ușoară, dar atunci când nu te mai regăsești într-o anumită echipă, este mai bine să îți vezi de propria cale.

Fiecare dintre noi a candidat pentru această funcție cu speranța că alături de ceilalți vom reuși să ne lăsăm amprenta, în bine, asupra comunității în care ne petrecem timpul și viața. 

Votul călărășenilor ne-au adus în opoziție în acest consiliu și multe dintre ideile și programele noastre au rămas la stadiul de dorință, neavând șanse de a le aduce în realitate.

Pentru o parte dintre noi, schimbările survenite în ultima vreme la nivel politic, au fost elementul ce a înclinat balanța în favoarea luării acestei decizii.

Mulțumim călărășenilor pentru încrederea acordată prin fiecare vot primit și fac apel la înțelegerea dumnealor pentru această stare de fapt!” – a afirmat Denisa Ciulinaru.

Articolul precedentCamera de Comerț și Industrie Călărași organizează Târg al locurilor de muncă pentru zona transfrontalieră
Articolul următorAstăzi se pun în vânzare biletele pentru partida cu Poli Iași