Simona Halepa este în doliu. Sportiva a anunțat că bunica ei a murit și a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

„Maia, ai fost cea mai puternică femeie pe care am cunoscut-o. Să ai drum lin spre viață veșnică! Papule, ai grijă de ea!“.

Mesajul a fost însoțit de o fotografie în care jucătoarea este lângă bunica și bunicul ei, decedat în anul 2017.  

Imagine

Bunica sportivei a decedat la vârsta de 93 de ani. Familia a fost discretă și înmormântarea a avut loc în cursul zilei de miercuri. Simona a rămas doar cu o bunică, cea din partea mamei.

Simona Halep (31 de ani, 25 WTA) a și uitat, parcă, cum e să aibă și vești bune. Pentru că, încă de anul trecut, necazurile se țin lanț de ea. Mai întâi, a fost divorțul de Toni Iuruc, apoi a venit suspendarea ei pentru consum de Roxadustat, caz care nu s-a lămurit nici până în ziua de astăzi, iar acum familia Halep e în doliu.

 

Sursa: Realitatea de Constanta

Articolul precedentDecizie controversată. UEFA dă voie Budapestei să afișeze la meciurile oficiale steagul Ungariei Mari
Articolul următorRăsturnare de situație în cazul OMV Petrom! Compania austriacă ar putea plăti taxa de solidaritate – SURSE