În perioada 4-6 octombrie a.c., la Sibiu s-au desfășurat Campionatele Naționale de juniori și masters la culturism și fitness. Clubul Sportiv Fortus Călărași a fost prezent la acest eveniment cu 4 sportivi, câștigând două titluri de campion național și o medalie de argint.

Culturistul Florin Tămășanu (foto) a cucerit titlul de campion național și medalia de aur la categoria Men’s Physique +178 cm Juniori Mari, în timp ce Cătălin Dumitru a câștigat titlul de campion național și medalia de aur la categoria Culturism +70 kg Juniori Mici.

Damian Fusea, categoria Classic Physique Juniori Open, a cucerit medalia de argint iar Ștefan Nan, categoria Men’s Physique +178 cm Juniori Mici a ocupat locul IV.

În urmă rezultatului foarte bun și a formei de excepție, Florin Tămășanu a fost selecționat în lotul de culturism ce va reprezenta România la Campionatele Mondiale ce se vor desfășura la Budapesta în perioada 22-24 noiembrie 2019.

„Rezultatele obținute în acest an ne țin în continuare în topul fruntaș al culturismului românesc, dându-ne speranțe pentru anul viitor. Mulțumesc încă o dată sportivilor pentru rezultatele obținute care vin în urmă unei pregătiri exemplare și a unui efort deosebit.”, a declarat Nelu Bașfalion, președintele CS Fortus Călărași.

Articolul precedentLa început de noiembrie va avea loc Festivalul-concurs național de muzică folk „Chitara Dunării”
Articolul următorExpoziție de acuarelă – Felicia Huideș, sâmbătă la Muzeul Dunării de Jos