Antrenorul Cristian Pustai a „schiţat” programul de pregătire al „galben – albaştrilor” pentru partea a doua a sezonului susţinând că reunirea lotului este programată pe 15 ianuarie. Cel mai probabil, cantonamentul de iarnă se va desfăşura în perioada 25 ianuarie – 7 februarie în Turcia, la Antalya.

„Reunirea va fi pe 15 ianuarie. Urmează vizita medicală, la Călăraşi, şedinţe de antrenamente pe plan local timp de vreo 10 zile. După care plecarea în cantonament, în Turcia, la Antalya, unde să ne pregătim în intervalul 25 ianuarie – 7 februarie. Eu mi-am dorit întotdeauna să revin în ţară cu 2 săptămâni înainte de începerea campionatului.

Acum, să vedem cum va fi şi vremea. La liga a 2-a, startul ar putea fi amânat dacă vremea va fi nefavorabilă. Dar sper să rămână datele certe şi să venim, repet, cu două săptămâni înainte. Prima de după cantonament va fi una de „descărcare” iar următoarea, înainte de start să fie de ciclu normal” a susţinut profesorul Pustai.

În prima etapă programată în 2020, Dunărea va juca la Ploieşti cu Petrolul, partida fiind programată în jurul datei de 22 februarie.

Articolul precedentMARE ATENȚIE la reducerile de sezon! Recomandările Protecției Consumatorului
Articolul următorAPIA: Fermierii pot depune până la 31 ianuarie cererile de plată pentru rambursarea ajutorului de stat pentru motorină