Antrenorul Cristian Pustai a „schiţat” programul de pregătire al „galben – albaştrilor” pentru partea a doua a sezonului susţinând că reunirea lotului este programată pe 15 ianuarie. Cel mai probabil, cantonamentul de iarnă al Dunării Călărași se va desfăşura în perioada 25 ianuarie – 7 februarie în Turcia, la Antalya.

„Reunirea va fi pe 15 ianuarie. Urmează vizita medicală, la Călăraşi, şedinţe de antrenamente pe plan local preţ de vreo 10 zile. După care plecarea în cantonament, sper să ajungem în Turcia, la Antalya, unde să ne pregătim în intervalul 25 ianuarie – 7 februarie. Eu mi-am dorit întotdeauna să revin în ţară cu 2 săptămâni înainte de începerea campionatului.

Acum, să vedem cum va fi şi vremea. La liga a 2-a, startul ar putea fi amânat dacă vremea va fi nefavorabilă. Dar sper să rămână datele certe şi să venim, repet, cu două săptămâni înainte. Prima de după cantonament va fi una de „descărcare” iar următoarea, înainte de start să fie de ciclu normal”, a declarat antrenorul Cristian Pustai.

În prima etapă programată în 2020, Dunărea va juca la Ploieşti cu Petrolul, partida fiind programată în jurul datei de 22 februarie.

Articolul precedentAstăzi se deschide Căsuța lui Moș Crăciun în centrul Călărașiului
Articolul următorPoliția Călărași a desfășurat campania împotriva violenței în școlile și liceele din Călărași