De vineri, 11 ianuarie, timp de două săptămâni, Dunărea Călărași se va afla într-un stagiu de pregătire în Antalya, Turcia.

Galben – albaştrii se vor caza la Kamelya Collection Selin Hotel din Side, Antalya.

„Este destul de greu să te antrenezi la parametri normali pe o asemenea vreme în România. Aşteptăm să plecăm în Antalya unde o să avem condiţii bune de pregătire şi amicale cu adversari buni.

Încercăm să schimbăm liniile pentru că ne aşteaptă o a doua parte a sezonului foarte grea. Urmează play-out-ul, campionatul care va decide echipele care retrogradează şi echipele care vor rămâne în prima ligă.

Vom suferi la omogenitate pentru că au venit foarte mulţi jucători şi au plecat foarte mulţi. Aceata este acum principala problemă a echipei […] Ne-am pierdut puţin din determinare, am început să nu mai fim modeşti, am pierdut foarte uşor nişte jocuri, iar apoi a apărut presiunea psihică bazată pe lipsa de rezultate şi am început să legăm înfrângerile.

Tocmai de asta am încercat în iarnă să aduc jucători cu o oarecare experienţi, care au jucat la un anumit nivel”, a mai declarat Dan Alexa pentru Telekom Sport.

În Turcia, Dunărea va disputa şi 4 jocuri de verificare. Prima va avea loc pe 13 ianuarie, elevii lui Dan Alexa măsurându-şi forţele cu nemţii de la KFC Uerdingen 05, echipă ce activează acum în liga a 3-a.

Trei zile mai târziu, Dunărea va da piept cu NK Celik Zenica, locul 9 în topul primeli ligi din Bosnia Herţegovina.

Pe 20 ianuarie, Dunărea va juca cu Desna Chernihiv, echipă aflată pe poziţia a 6-a în clasamentul primei divizii a Ucrainei.

Ultima partidă e programată pe 23 ianuarie cu FK Zemun, locul 15 în clasamentul primei ligi din Serbia.

Dunărea va reveni acasă pe 25 ianuarie iar primul examen oficial din noul an este programat sâmbătă, 2 februarie de la ora 14.00 la Călăraşi. În cadrul etapei a 22-a a sezonului regulat, echipa noastră va întâlni ocupanta locului 2, FCSB.

Meciuri amicale Antalya

13.01. Dunărea – KFC Uerdingen 05 (L3 Germania)

16.01. Dunărea – NK Celik Zenica (L1 Bosnia)

20.01. Dunărea – Desna Chernihiv (L1 Ucraina)

23.01. Dunărea – FK Zemun (L1 Serbia)

Articolul precedentDosar penal întocmit de polițiști pentru conducere sub influența alcoolului
Articolul următorCod galben de ninsori: Structurile MAI sunt pregătite să intervină, la nevoie, în sprijinul populației