Astăzi, începând cu ora 15.00, la Chiajna, se vor afla faţă în faţă Concordia şi Dunărea Călăraşi, echipe aflate în acest moment pe locurile 11 şi respectiv 14. În cele 10 partide disputate ilfovenii au strâns 13 puncte, cu unul mai mult decât Dunărea care a bifat tot 10 partide.

În runda precedentă, ambele echipe şi-au amânat duelurile cu UTA, respectiv FC Rapid.

În ediţia precedentă de campionat, Concordia şi Dunărea s-au duelat de 4 ori în liga 1. În sezonul regulat, Dunărea s-a ales cu o remiză (La Chiajna, scor 1-1) şi o victorie (la Călăraşi, scor 2-1). În play – out, Concordia şi Dunărea şi-au împărţit victoriile. Concordia a câştigat acasă cu 3-0, Dunărea impunându-se acasă, în schimb, cu 2-0.

În acest campionat, Concordia a fost antrenată în primele 10 etape de Laurenţiu Diniţă iar de câteva zile pe banca tehnică a fost adus Erik Lincar, fostul tehnician al celor de la Turris Turnu Măgurele.

În ultimele 7 etape, Concordia a obţinut o singură victorie, 4 egaluri şi două înfrângeri.

Pe teren propriu, în cele 6 jocuri disputate, Concordia a obţinut 3 victorii, 2 egaluri şi o înfrângere, golaverajul fiind egal, 7-7. În deplasare, ilfovenii s-au ales cu 2 egaluri şi tot atâtea eşecuri, golaverajul fiind negativ, 2-5.

În vară, Thaer Bawab a lasăt Concordia pentru a juca la Călăraşi iar Alin Dobrosavlevici s-a despărţit de Dunărea pentru a reveni sub tricoul Concordiei.

Locuri în clasament

11. Concordia Chiajna   10   3   4   3     9-12   13

14. Dunărea Călăraşi     10   3   3   4   13-15   12

Articolul precedentCe trebuie să faci în cazul producerii unui cutremur – Seism 2019
Articolul următorA fost demarată licitația pentru contruirea blocului de locuințe de serviciu din Călărași