Etapa a 6-a a playout-ului Ligii 1 Betano continuă astăzi cu partida de la Mediaş dintre Gaz Metan şi Dunărea Călăraşi, programată de la ora 18.00. Meci greu pentru echipa călărășeană, ținând cont că Gaz Metan are cinci victorii consecutive în play-out!

Antrenorul Dan Alexa a declarat că elevii săi pot face uitată înfrângerea ruşinoasă de la Chiajna şi să repete evoluţia bună din partida de la Botoşani.

„Întâlnim cea mai bună echipă a playout-ului. În ultimele 5 meciuri a obţinut tot atâtea victorii. O echipă care are un antrenor cu nume în fotbalul românesc. Venim după o înfrângere ruşinoasă la Chiajna dar mergem la Mediaş cu gândul să repetăm evoluţia bună de la Botoşani.

În disputele cu adversari catalogaţi mai buni, echipa se mobilizează altfel reuşind să aibă evoluţii bune spre foarte bune.”, a declarat Dan Alexa.

„Este important să obţinem ceva la Mediaş pentru că avem puncte de recuperat în faţa celor de la Hermannstadt. Cred că fiecare meci care urmează e foarte, foarte important.”, a mai spus antrenorul călărășean.

Duminică va fi cea de-a treia confruntare directă dintre cei doi tehnicieni, Edward Iordănescu şi Dan Alexa. Prima s-a consumat în prima etapă a sezonului 2015-2016. Dan Alexa se ocupa de ACS Poli Timişoara iar Edi Iordănescu de Pandurii Tg. Jiu, victoria revenind gorjenilor cu 1-0.

Pe 2 martie anul acesta, la Mediaş, duelul direct s-a încheiat 0-0, Alexa aflându-se pe banca Dunării iar Iordănescu, desigur, pe cea a Gazului.

În sezonul regulat, ambele partide s-au încheiat aşa cum au început, 0-0.

Articolul precedentMandat de executare a pedepsei cu închisoarea pus în aplicare de polițiști
Articolul următorDunărea Călărași smulge un punct la Mediaș