Interesul pentru culisele statului paralel ar trebui să fie nu doar unul istoric, ci unul foarte pragmatic și de actualitate de a nu permite revenirea ‘’statului paralel” , a binomului format din servicii secrete și justiție, a cuplului Coldea-Koveși la putere în România din 2024 așa cum se încearcă din răsputeri, susține Elena Udrea. Fostul ministrul al Dezvoltării a anuțat, duminică, într-o postarea pe pagina sa de Facebook, continuarea dezvăluirilor explozive începute recent, în cadrul unul nou interviu acordat jurnalistei Anca Alexandrescu, și care va fi difuzat în ediția din această seară (2 aprilie – n.r.) a emisiunii „Culisele Statului Paralel”, începând de la ora 21:00, la Realitatea PLUS.

„Am vorbit despre cum și când s-a creat “Statul paralel”și cum puterea lui se bazează pe justiția făcută prin abuzuri și ilegalități, justiție care a folosit “lupta cu corupția” pentru a acapara controlul asupra întregii societăți în beneficiul propriu, despre cum a făcut toate jocurile politice în alegerile prezidențiale din 2014 utilizând această așa zisă “luptă”și depre cum se pregătesc să facă același lucru și în 2024.
 
Am explicat cum cuplul Colde-Koveși i-au executat pe cei care au rămas alături de Traian Băsescu cu mine în fruntea listei și i-au scăpat pe cei care le-au urmat planul de a-și perpetua puterea și după 2014 și au fuzionat cu PNL”, scrie Elena Udrea, în postarea de pe Facebook.
 
În februarie 2014 eu și încă 17 parlamentari din PDL am plecat la PMP și în doar trei luni am reușit ca la alegerile europarlamentare din mai să îi batem și pe PNL și pe PDL în aproape toate orașele din România inclusiv în București.
 
Ca urmare a eșecului celor două partide și a riscului evident ca PMP să devină cel mai important partid de dreapta, capabil să dea candidatul pentru turul doi al alegerilor prezidențiale din luna noiembrie al aceluiași an și foarte probabil să dea președintele țării, Coldea a cerut PDL-ului să fuzioneze prin absorbție cu PNL așa cum confirmă și Sebastian Ghiță în dezvăluirile lui. Ce i-a făcut pe liderii PDL să accepte? Să fie oare motivul că, toți au fost “săriți” de DNA-ul lui Koveși sau au fost achitați la ICCJ ? Toate aceste în timp ce împotriva mea a fost încălcată flagrant Constituția României cu scopul de a mă baga în pușcărie”, a arătat fostul ministru al Dezvoltării.
Ea targe un semnal de alarmă privind planul binomului Coldea-Kovesi, despre care spune că ar fi acela de „a rupe PDL-ul de PNL, făcând din foștii săi colegi pedeliști o nouă platformă politică pentru un candidat al  „Statului paralel”, în 2024, atunci când în România au loc alegerile. 
 
„Dacă acest candidat ar fi Boc, Videanu sau Boagiu eu aș zice că merită, dar văzând și recenta alianță a opoziției USR, PMP, și Forța Dreptei a lui Orban (cine sare ia cu suspendare), să fereasca Dumnezeu România ca acest candidat să fie Koveși. P.S: Un argument forte care certifică informațiile mele este chiar filmulețul recent apărut în spațiul public avându-i ca protagoniști pe foștii mei colegi reuniți la ceas de seara dansând pe imnul PDL”, a mai spus Udrea.
Articolul precedentTrafic în condiții de ploaie pe A2 și A4. Risc de acvaplanare
Articolul următorCum este aceeași muncă plătită diferit în țările din Europa: Diferenţe de până la 43 de euro la costurile pe ora de lucru