Miercuri, 23 octombrie a.c., ora 17.00, la Muzeul Municipal Călărasi, va avea loc lansarea volumelor „Cartea secretelor”, de Eugen Ovidiu Chirovici, „România înainte și după Mareșalul Antonescu” și „Operațiunea Oculta”, de Florian Bichir. Alături de autori vor fi prezenți reprezentanți ai Editurii RAO.

Organizatorii evenimentului sunt Muzeul Municipal Călărași din cadrul Primăriei Municipiului Călărași, Direcția Județeană pentru Cultură a Județului Călărași, Editura RAO și Biblioteca Județeană „Alexandru Odobescu”.

Eugen Ovidiu Chirovici (n. 11 mai 1964Făgărașjudețul Brașov) este de profesie economist, scriitor și jurnalist român și a îndeplinit funcția de Mare Maestru al Marii Loji Naționale din România în perioada noiembrie 2003 – noiembrie 2010.

A publicat peste 1.000 de articole în România și străinătate și este autorul a cinci romane și mai multe cărți de eseistică și istorie economică. Ca scriitor a debutat în 1989 cu proză scurtă în România LiterarăAstraVatraLuceafărul, iar primul său roman, Masacrul, a fost vândut în 1991, în 60.000 de exemplare.

Au urmat mai multe succese literare, printre care Comando pentru general (bestseller), Spectacolul reformei văzut de la galerie. România, zece ani după… (o istorie economică și politică a primei decade postdecembriste), Națiunea virtuală (eseu despre globalizare).

În anul 2005, începe colaborarea cu Editura RAO, publicând: Misterele istoriei: religie, politică și bani, A doua moarte, Suflete la preț redus și La broasca leșinată, Noua economie: ABC pentru viitorii milionari, Puterea, Labyrinth.com, Voodoo, Pulbere Neagră, Hoodoo Creek, Cine a ucis-o pe Nora Jones?, Sanitarium. Locul în care nimic nu este ce pare a fi, O amintire de la Paris.

Începând cu anul 2013, Eugen O. Chirovici s-a dedicat complet scrisului.

Articolul precedentPrimăria Călărași, locul III pentru etică la Conferința Internațională Inovație și Calitate în sectorul public
Articolul următorSenator Filipescu: Prefectul și subprefectul de Călărași vor fi schimbați imediat ce se va instala noul Guvernul