FC Voluntari şi Dunărea Călăraşi se vor afla astăzi pentru a patra oară faţă în faţă în această ediţie a Ligii 1 Betano. Partida contând pentru etapa a 11-a a playout-ului va începe la ora 17.00 şi se va desfăşura pe arena Anghel Iordănescu.

Prima confruntare dintre cele două viitoare rivale a avut loc la Călăraşi pe 7 octombrie în penultima rundă a turului sezonului regulat. Duelul s-a încheiat la egalitate, 1-1. Dunărea a deschis scorul în minutul 34 prin Mediop Ndiaye însă a fost egalată în minutul 79, după reuşita lui Ricardinho.

În retur, pe 17 februarie 2019, confruntarea s-a încheiat aşa cum a început, 0-0.

În turul play-out-ului, din nou egalitate la 1. Dunărea a marcat prima prin Daniel Benzar care a speculat prompt o eroare a portarului Cosmin Vâtcă însă s-a văzut egalată în al 3-lea minut al prelungirilor. Nemarcat în apropierea ‘careului mic, fundaşul Igor Armash a reluat în gol un corner executat de pe stânga.

După 10 etape scurse din play – out, ilfovenii ocupă locul 5 cu 26 de puncte în vreme ce Dunărea e pe 7 cu 21 de puncte. Echipa noastră are nevoie de o victorie pentru a nu-şi compromite definitiv şansele de a prinde locul 6, de baraj la finele play – out-ului.

Articolul precedentAviz favorabil de la Ministerul Turismului pentru Portul Turistic și de Agrement
Articolul următorDunărea Călărași face egal la Voluntari, după ce i-a fost anulat un gol valabil