Accident rutier grav în oraşul Fundulea, pe B-dul 1 Decembrie, soldat cu decesul unei femei în vârstă de 81 de ani, care a fost lovită de un autovehicul. Pompierii militari din cadrul Punctului de lucru Fundulea s-au deplasat rapid la locul accidentului cu o autospecială de prim ajutor SMURD, iar în sprijin a venit din Capitală şi o autospecială cu medic – Unitate de Terapie Intensivă Mobilă de la Detaşamentul Chimiştilor ISU B-IF. De asemenea, la locul accidentului s-a deplasat în sprijin şi o autospecială S.A.J. din oraşul Fundulea.

În data de 15.03.2020, ora 19.02, un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Punctului de lucru Fundulea (structură subordonată Secţiei de Pompieri Lehliu Gară) şi un echipaj cu medic U.T.I.M. din cadrul ISU Bucureşti – Ilfov au fost solicitate prin intermediul 112 – număr unic pentru apeluri de urgenţă, să intervină în oraşul Fundulea, pe Bulevardul 1 Decembrie, pentru acordarea primului ajutor în cazul unei persoane de sex feminin în vârstă de 81 de ani (pieton), care a fost lovită de un autoturism.

La accident s-a deplasat, de asemenea, în sprijin şi un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă din Fundulea.
La sosirea echipajului SMURD, femeia accidentată se afla în stop cadio respirator, fiind întinsă pe carosabil. Paramedicii SMURD au iniţiat procedurile pentru efectuarea manevrelor de resuscitare a victimei, iar în scurt timp în sprijin a sosit şi ambulanţa S.A.J. din Fundulea, continuânmdu-se manevrele de reanimare a femeii.

Din nefericire, medicul încadrat pe Unitatea de Terapie Intensivă Mobilă, sosită din Bucureşti, a declarat decesul persoanei la ora 19.43.
Organele abilitate urmează să stabilească cu exactitate împrejurările în care femeia în vârstă de 81 de ani şi-a pierdut viaţa.

Articolul precedentAnunț istoric de la Cotroceni. Ce cuprinde decretul prezidențial pentru starea de urgență
Articolul următorCum a stricat Iohannis jocul pe bani mulți al proprietarilor de hoteluri cu primăriile