Ciprian Pandea, fost președinte al organizației județene PSD Călărași, s-a înscris în PNL. Acest fapt a fost oficializat ieri, în cadrul BPJ. Ciprian Pandea a condus organizația județeană a PSD Călărași timp de 2 ani, începând din 2016.

Senatorul liberal Răducu Filipescu anunțase încă de anul trecut că Ciprian Pandea intenționează să se înscrie în PNL. 

„Ciprian Pandea înclină să vină către PNL. Pandea nu este o persoană pe care să o dai la o parte, e un activist bun, a fost șef de organizație județeană, a făcut treabă, are relații foarte bune bune cu toți primarii, și cu ai noștri și cu cei din PSD.”, afirma senatorul Filipescu. 

Se pare că alături de Pandea, vor veni alături de PNL și 6 primari social democrați.

Ciprian Pandea a fost demis de la conducerea PSD Călăraşi în toamna anului 2018, prin invalidarea Conferinței în care fusese ales, motivul fiind semnarea unei declarații prin care se cerea demisia lui Liviu Dragnea din funcţia de preşedinte al PSD şi din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor. 

Pandea a fost subsecretar de stat în Ministerul Tineretului și Sportului, apoi secretar de stat în cadrul Secretariatului General al Guvernului. În prezent acesta este consilier al vicepreședintelui ANRE, Marian Neacșu.

Articolul precedentActualului președinte al CJ Călărași, Vasile Iliuță, i-a fost retrasă susținerea PNL Călărași pentru un nou mandat
Articolul următorAPIA Călărași efectuează plata ajutorului de stat pentru reducerea accizei la motorina aferentă anului 2019