Două autovehicule în care se aflau șase persoane au fost implicate într-un accident rutier petrecut vineri, în localitatea Budești, județul Călărași. Impactul a fost vatât de puternic încât unul dintre autovehicule s-a răsturnat pe carosabil.

Salvatorii au intervenit cu o autospecială de descarcerare și o autospecială SMURD din cadrul Gărzii de intervenţie Budești și trei ambulanțe SAJ.
Echipajele de intervenţie au identificat 5 victime cu diferite traumatisme. Toate cele cinci persoane  se aflau în autoturismul care s-a răsturnat.
Doar patru persoane au necesitat îngrijiri medicale din partea paramedicilor și a reprezentaților Serviciului Județean de Ambulanță. „Echipajul SMURD Budești a preluat o victimă, pe care au transportat-o la Sp. Bagdasar Arseni, un echipaj SAJ a preluat o victimă pe care a transportat-o la același spital Bagdasar, un alt echipaj SAJ a preluat o victimă, pe care a transportat-o la Sp. Sf. Pantelimon și a treia ambulanță SAJ a preluat a patra victimă a accidentului pe care a transportat-o la Sp. SF. Ioan din București,”transmite ISU Călărași.
Polițiștii au deschis dosar penal de cercetare din culpă .
 
Imagine

Sursa: Realitatea de Calarasi

Articolul precedentDosarele de pensii nu vor fi digitalizate nici anul acesta. Ministerul Muncii cere prelungirea termenului până în 2023
Articolul următorMașină în flăcări pe Autostrada București – Constanța