Au fost controale de amploare, în wekkend, în mai multe zone aglomerate, centre comerciale, piețe, mijloace de transport în comun și terase din Călărași.

La activitățile desfășurate au participat 249 de polițiști, jandarmi, polițiști locali, pompieri, precum și reprezentanți ai Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor, Ministerul Sănătății și Ministerul Muncii.

Oamenii legii au verificat, în primul rând, dacă sunt respectate măsurile de distanţare cerute de autorităţi şi au dat amenzi acolo unde situația a impus-o.

În urma activităților desfășurate, la nivelul județului Călărași, echipele mixte au efectuat controale la 220 de societăți comerciale.

Au fost  aplicate 275 de sancțiuni contravenționale, dintre care 46 pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, 178 de sancțiuni contravenționale R privind circulația pe drumurile publice, 26 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice și 31 la alte acte normative.

 Acțiunile vor continua  și în perioada următoare în vederea conștientizării tuturor cetățenilor cu privire la necesitatea respectării măsurilor de distanțare socială, precum și a prevenirii și limitării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Imagine

Imagine

Sursa foto ISU Călărași

 

Sursa: Realitatea de Calarasi

Articolul precedentTragedie pe străzi! Biciclist ucis de un șofer aflat sub influența băuturilor alcoolice
Articolul următorCHA CHA LITIX! Episodul 22. Cei mai puternici oameni din lume, în pericol