Meteorologii și natura nu îi pot prinde nepregătiți, cel puțin așa susțin drumarii călărășeni care au făcut ieri o prezentare a mijloacelor de care dispun pentru a contracara vitregiile iernii.

Flota de anul acesta are 52 de autospeciale pregătite pentru deszăpezire și o mie de tone de material antiderapant, pregătit pentru a ajunge pe sectoarele de drum unde va fi nevoie.

“Echipele noastre sunt împărțite pe 5 zone, astfel: Mănăstirea, Fundulea, Gălbinași, Chirnogi și Lehliu-Gară, pentru a acoperi întreaga suprafață a județului – 550 km de drumuri în responsabilitatea noastră.

Executivul Consiliului Județean Călărași, condus de președintele Vasilie Iliuță, însoțit de reprezentantul guvernului în teritoriu, subprefectul Virgiliu Diaconu, au vizitat parcul auto pentru a se asigura că totul este conform,” transmit reprezentanții Drumuri și Poduri Călărași.

Imagine

Imagine

Sursa foto  Drumuri si Poduri Călărași

Sursa: Realitatea de Calarasi

Articolul precedentRomânia va construi SPITALE NOI din bani europeni. Ce aduc investițiile de 5,8 miliarde de euro cuprinse în PROGRAMUL SĂNĂTATE 2021–2027
Articolul următorRomânia nu intră în Schengen la 1 ianuarie