Un accident rutier în care au fost implicate un autotren și un autoturism a avut loc luni, pe Autostrada A2, la km 156, Fetești, județul Ialomița. 

La fața locului sunt echipajele SMURD, ale poliției rutiere, pompieri şi un echipaj de la Secția Autostrazi.Intervine și elicopterul SMURD .

„În urma accidentului au rezultat trei victime conștiente și neîncarcerate, un bărbat cu vârsta de 39 de ani, o femeie cu vârsta de 36 de ani și o minoră cu vârsta de 16 ani, care au fost monitorizate de echipajele medicale la locul intervenției. Ulterior  bărbatul a refuzat transportul la spital, femeia a fost preluată de echipajul elicopterului SMURD și transportată la Spitalul Județean  Constanța, iar minora preluată de echipajul SAJ și transportată la Spitalul Orășenesc Cernavoda, pentru investigații medicale suplimentare.”, transmite ISU Ialomița.

Circulația este blocată. Polițiștii recomandă ca rută alternativă A2 km 143 – DN3B Hârșova – DN2A Constanța.

UPDATE

Traficul rutier a fost reluat pe Autostrada A2 București- Constanța.

 

Sursa foto DRDP Constanța

 

Imagine

Imagine

 

Sursa: Realitatea de Ialomita

Articolul precedentDacian Cioloș a demisionat de la șefia USR, Cătălin Drulă va fi interimar
Articolul următorDezbateri suspendate în Parlament: Virgil Popescu bruscat de George Simion! ”E pentru prima oară în istorie când un ministru este agresat fizic”