Ingeniozitate sau inconștiență? Registrul Auto Român a publicat pe Facebook  mai multe fotografii care au fost făcute în timpul unei inspecții tehnice. Așa cum era de așteptat, autoturismul a fost tras pe dreapta.

„La o primă vedere, ar putea părea că în fotografii sunt arcuri elicoidale “împănate” cu bucăți de cașcaval. De fapt, vedem rețeta perfectă prin care proprietarul unui vehicul și-a pus în pericol propria siguranță, dar și pe a celorlalți participanți la trafic.

Acest vehicul s-a prezentat la RAR Tulcea pentru redobândirea certificatului de îmnatriculare, reținut în urma unui control în trafic. Verificând mașina, colegii noștri au observat bucățile de cauciuc dur introduse între spirele unuia dintre arcurile suspensiei. 

În opinia proprietarului vehiculului, această improvizație ar fi trebuit să suplinească rolul arcului rupt și să ofere același răspuns al suspensiei în cazul unei situații de urgență.

În opinia noastră, improvizația este una periculoasă, de natură a afecta stabilitatea vehiculului, motiv pentru care acesta a fost respins de colegii de la Tulcea

Dincolo de aspectul care poate părea amuzant, astfel de improvizații vă pot pune viața în pericol!”, au scris inspectorii RAR.

Imagine

Articolul precedentȘPAGA, un „modus vivendi” în CNAIR – De ce e protejat un afacerist italian după multe dări de MITĂ – Miza este uriașă
Articolul următorSimona Halep a depus la TAS contestație în scandalul de dopaj