Două percheziții au avut loc în județul Călărași la locuințele unor persoane bănuite de furt calificat. Doi bărbați din comuna Dragoș Vodă au fost reținuți.

 „În perioada 28.01-02.02.2022, persoanele în cauză ar fi sustras 29 de cuple de tracțiune, de la 16 vagoane ale trenului de marfă aflat în stația Dragoș Vodă. Cu ocazia efectuării perchezițiilor domiciliare au fost descoperite mai multe piese componente ale cuplelor de tracțiune sustrase,”transmite IPJ Călărași.

Potrivit anchetatorilor doi bărbați, în vârstă de 31 și 48 de ani, din comuna  Dragoș Voda, județul Călărași, au fost reţinuți pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași, urmând a fi prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă.

La acţiune au participat luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Călărași.

Imagine

Imagine

Sursa: Realitatea de Calarasi

Articolul precedentDecizie bombă: doctoratul plagiat ajunge la CCR. O instanță a admis sesizarea Curții Constituționale – răsturnare de situație în justiție
Articolul următorCum vor arăta medaliile de la Jocurile Olimpice de la Paris 2024