George Simion pare să se fi transformat în parlamentarul-scandalagiu. Nu trece săptămâna, fără să producă vreun scandal sau ceartă. De data aceasta, a dat buzna în biroul șefului Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu.

AUR face iar scandal în Parlament! George Simion alături de mai mulți deputați AUR au dat buzna în biroul președintelui Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, solicitând să aibă o întrevedere cu acesta, nemulțumiți de timpul alocat în plenul Camerei Deputaților. Liderul PSD nu se afla în birou în acel moment.

„E dreptul meu! Pe dumnealui nu l-am mai văzut de două săptămâni. (…) Vrem să vorbim cu dl Ciolacu, el este conducătorul acestei instituții. Am venit să ne programăm. La cine ar trebui să ne programăm?”, a spus George Simion.

Sursa: Realitatea din AUR

Articolul precedentClaudiu Năsui: „Măcar acum mi se pare că domnul Budăi a înțeles că toate pensiile de serviciu sunt pensii speciale”
Articolul următorTransport DECONTAT pentru bugetari, în plină criză! Artificiile Coaliției de guvernare – Cine ar urma să beneficieze