DSP Călărași informează că la data prezentă, la nivelul județului Călărași, nu există nici un caz confirmat COVID 19, nu există persoane suspecte pentru care probele sunt în lucru, nu există nici un contact cu caz confirmat pentru care probele sunt în lucru.

Direcția de Sănătate Publică Călărași face apel către populația județului să dea dovadă de responsabilitate, dar în același timp de rațiune și să sesizeze abaterile constatate de la normele impuse  numai când pot fi oferite informații corecte, clare, verificabile .

În prezent sunt izolate la domiciliu 89 persoane, pentru care se asigură monitorizarea zilnică a stării de sănătate de personal DSP/personalul cabinetelor medicilor de familie, precum și verificare prin sondaj privind respectarea măsurii de izolare la domiciliu de către organele abilitate.

Reamintim că informații pentru populație, informații pentru personalul medico-sanitar, evaluare de risc, sfaturi pentru călători, precum și situația la nivel global/național actualizată zilnic le găsiți pe site-ul www.cnscbt.ro.

Articolul precedentCLSU Călărași: Măsuri de dezinfecție în mijloacele de transport, parcuri, școli și magazine
Articolul următorKlaus Iohannis: „Efortul autorităților nu va fi suficient fără cooperarea cetațenilor”