12 filtre efectuate, peste 370 de persoane legitimate, 72  de sancțiuni aplicate, 285 de autovehicule și 8 societăți comerciale verificate în urma unor acțiuni desfășurate pe raza orașelor Călărași, Oltenița, Lehliu- Gară, Budești și Fundulea.

În ziua de 5 mai a.c., au fost organizate și executate acțiuni ce au vizat promovarea măsurilor de protecție împotriva infecțiilor cu Covid 19, dispuse la nivel național în contextul stării de urgență şi identificarea și tragerea la răspundere a persoanelor care încalcă prevederile ordonanțelor militare.

Au fost vizate zonele aglomerate, respectiv piețele, zonele centrale și parcurile, precum și cartierele mărginașe.

Ca urmare a activităților desfășurate, polițiștii au legitimat 371 de persoane și au verificat 8 societăți comerciale și 285 de autovehicule.

Au fost aplicate 72 de sancțiuni contravenționale în valoare de 63.765 de lei.

Totodată, ca măsură complementară pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, polițiștii au reținut 4 permise de conducere și 4 certificate de înmatriculare.

În misiunile lor, polițiștii au fost sprijiniți de polițiști locali, alăturându-se în activitățile în sistem integrant și jandarmi. 

Articolul precedentDoi pompieri ai ISU Călărași participă la misiunea umanitară în Republica Moldova
Articolul următor4 persoane reținute de polițiștii călărășeni pentru furturi din amenajări piscicole