După ministrul Energiei, Virgil Popescu, a venit și rândul lui Vasile Dîncu să se infecteze cu Covid-19 a doua oară. Ministrul Apărării spune că nu are simptome și se simte foarte bine. 

 
”Se spune că marile întâlniri ale vieţii sunt cele neplanificate. Nu se aplică, însă, tuturor întâlnirilor, cu atât mai puţin celor pe care le avem cu virusul care ne bântuie vieţile de aproape 2 ani. L-am întâlnit, ieri, pentru a doua oară, dar nici de data aceasta nu m-a impresionat. Sper, aşadar, că aceasta va fi ultima noastră întâlnire”, a scris Dîncu.
 
Oficialul precizează că, începând de miercuri, se află în izolare.
 
„Îmi exercit toate îndatoririle profesionale de la distanţă, am suspendat doar întâlnirile faţă în faţă şi audienţele. Nu am simptome, mă simt foarte bine şi sunt nerăbdător să revin alături de colegii mei din Ministerul Apărării Naţionale şi din Guvernul României. Să ne revedem sănătoşi!”, scrie Vasile Dîncu. .
Dîncu a mai fost infectat cu noul coronavirus în luna noiembrie 2021. 

Articolul precedentPlan Roșu de intervenție la Spitalul Județean din Suceava: pacienți evacuați în miez de noapte din cauza unui incendiu – VIDEO
Articolul următorProfit FABULOS pentru cea mai mare rețea de benzinării din România. Creștere SPECTACULOASĂ de 122%