Pompierii militari din cadrul Detaşamentului Olteniţa au acţionat cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, timp de o oră şi 20 de minute pentru lichidarea incendiului. Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a fost posibil din cauza unui scurtcircuit produs la nivelul unui conductor electric defect, care alimenta un aparat electrocasnic.

În data de 23.03.2020, ora 09.19, două echipaje specializate de stingere din cadrul Detaşamentului de pompieri Olteniţa au fost solicitate să acţioneze pe raza localităţii, pe strada Mihau Eminescu, pentru stingerea unui incendiu de locuinţă, proprietate individuală.

La sosirea echipajelor de stingere, incendiul se manifesta cu flacără şi cu degajare de fum dens la nivelul bucătăriei locuinţei, al podului şi acoperişului casei, existând risc de extindere a arderii şi la alte bunuri materiale aflata în imediata apropiere.

Pompierii militari din cadrul Detaşamentului Olteniţa s-au deplasat rapid la această intervenţie cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, de capacitate mărită, acţionând pentru lichidarea incendiului timp de aproximativ o oră şi 20 de minute.

Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a fost posibil din cauza unui scurtcircuit produs la nivelul unui conductor electric defect, care alimenta un aparat electrocasnic (cuptor cu microunde).

Pompierii militari din Olteniţa au reuşit să lichideze incendiul în limitele găsite, fiind astfel salvate bunuri materiale în valoare de aproximativ 6.000 de lei.

Articolul precedentÎncepând de ieri seară, forțele de ordine ale MAI vor verifica circulația persoanelor pe timpul nopții
Articolul următorRareș Bogdan, atac virulent la „ticăloșii incurabili” din politică și instituții media: Fac mai mult rău României decât o face astăzi COVID-19