Pompierii militari din cadrul Detaşamentului Olteniţa au acţionat eficient pentru stingerea incendiului cu două autospeciale timp de aproximativ 45 de minute, evitând posibilitatea propagării arderii la alte bunuri materiale. Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompieri la faţa locului, se pare că incendiul a fost posibil din cauza coşului de evacuare a fumului, care era neizolat corespunzător.

În data de 01.03.2020, ora 19.07, două echipaje specializate de stingere din cadrul Detaşamentului de pompieri Olteniţa au fost solicitate să acţioneze pe strada Salciei din satul Valea Roşie, comuna Mitreni, pentru lichidarea unui incendiu produs la acoperişul unei locuinţe, proprietate individuală.

La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta cu flacără și fum dens la nivelul acoperişului casei, existând risc de extindere a arderii la alte bunuri materiale aflate în imediata vecinătate.

Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a fost posibil din cauza coşului de evacuare a fumului, care era neizolat corespunzător.

Pompierii militari din cadrul Detaşamentului Olteniţa s-au deplasat la această intervenţie cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, de capacitate mărită, acţionând eficient pentru lichidarea incendiului, timp de aproximativ 45 de minute

Exista pericolul ca arderea să se extindă la alte bunuri materiale aflate în imediata vecinătate, însă pompierii militari au intervenit prompt și au lichidat incendiul în limitele găsite.

Articolul precedentAmenzi de peste 200.000 lei aplicate de polițiști weekend-ul trecut
Articolul următorNu s-a confirmat coronavirusul nici la cel de al doilea caz din Călărași