Pe 28 iunie a.c., Călărașiul va găzdui Gala K1 Colosseum Tournament, fiind pentru prima dată când în municipiul de pe malul Borcei se va desfășura un astfel de eveniment. Vor lupta în main event-ul Galei care va avea 9 meciuri, Ionuț Pitbull Atodiresei și Cosmin Ionescu.

Biletele se pun în vânzare mâine, 18 iunie, la Sala Polivalentă. Acestea pot fi achiziționate și de pe entertix.ro. Prețul este de 25 de lei în tribună și 150 lei zona VIP.

Dragoș Coman a fost gazda conferinței de presă organizată, vineri 14 iunie, cu prilejul organizării Galei K1 Colosseum Tournament la Călărași. Alături de acesta au participat Gabriel Georgescu, promotorul Galei Colosseum Tournament, Ionuț Pitbull Atodiresei, Cosmin Ionescu și Daniel Ghiță, care a ajuns mai târziu din cauza unui ambuteiaj de pe autostrada A2.

Călărașiul a fost ales la inițiativa lui Daniel Ghiță al cărui bunic este călărășean

„Este pentru prima dată în Călărași când se organizează un eveniment de kickboxing. Mă surprinde faptul că în Călărași nu există niciun club de kickboxing, fiind singura reședință de județ din țară care nu are așa ceva.

Evenimentul de la Călărași va fi transmis de Digi Sport la nivel național și pe FightBox în 45 de țări de pe 4 continente. Este cea mai mare expunere media pe care a avut-o un eveniment din Călărași.

Am ales Călărașiul tocmai pentru că nu există acest sport în oraș, pentru că eu, în calitate de promotor și președinte al Colosseum Tournament, vreau să deschid, în cât mai multe locuri, apetitul pentru sporturile de contact, pentru că sunt sporturi care încă mai reprezintă România la loc de cinste spre deosebire de alte sporturi.

Așa cum a spus și domnul viceprimar Dragoș Coman, co-main event-ul acestei gale este Ionuț Pibull Atodiresei cu campionul Georgiei, iar main event-ul galei îl constituie apărarea titlului mondial de către Cosmin Ionescu în fața sârbulului Milos Cvetanin.

Milos Cvetanin este campionul absolut al Serbiei, multiplu campion mondial Wako, cea mai mare federație de arte marțiale din lume cu câteva zeci de milioane de practicanți, deci Cosmin va avea un meci foarte, foarte greu.

Inițiativa de a veni în Călărași a fost, în primul rând, a lui Daniel Ghiță, al cărui bunic este călărășean.” – Gabriel Georgescu, promotor Colosseum Tournament.

Penultimul meci al lui Pitbull Atodiresei va avea loc la Călărași

„Sunt pentru prima dată în Călărași, voi lupta pentru prima dată în fața publicului călărășean. A venit momentul să mă retrag, după 23 de ani de kickboxing, acesta este penultimul meu meci. Sunt foarte bucuros să lupt aici, sunt pregătit, vreau să îmi închei cariera ca un pitbull, să ofer un spectacol total publicului, să fiu la fel de agresiv cum am început.

Deși se spune că orice cal de curse ajunge o gloabă în cele din urmă, eu vreau să dovedesc contrariul, pentru că mă voi retrage în glorie, să îmi spulber ultimii doi adversari. Sunt sigur că sala va fi arhiplină, tocmai pentru că nu s-a mai văzut așa ceva în Călărași.” – Ionuț Pibull Atodiresei.

„Îmi voi pune centura în joc în fața unui sportiv sârb și, cu siguranță, va fi un meci foarte tare. Voi încerca să termin meciul înainte de limită, și am nevoie de suportul călărășenilor de aceea vă aștept în număr tot mai mare la Sala Polivalentă.” – Cosmin Ionescu.

Articolul precedentAmenzi de 30.000 lei aplicate de polițiști și jandarmi la nunțile de romi
Articolul următorSupărat ca l-a părăsit soția, un bărbat s-a suit pe un stâlp publicitar și a amenințat că se aruncă