Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Barbu Ştirbei” al judeţului Călăraşi va desfășura în data de 13 noiembrie 2018 o serie de activităţi dedicate „Zilei Informării Preventive” din România – Marţi 13 „Preveniţi Ghinionul!”.

Această zi a fost declarată de către Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (I.G.S.U.) drept „Ziua Informării Preventive”, începând cu anul 2011, fiind identificată această oportunitate de diseminare a informaţiilor cu caracter preventiv în domeniul situaţiilor de urgenţă.

Cadrele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Barbu Ştirbei” organizează cu această ocazie mai multe puncte de informare preventivă în locurile cu aglomerări de persoane, unde călărăşenii au ocazia să intre în contact cu inspectorii de prevenire, atât în municipiul Călăraşi, cât și în municipiul Oltenița.

Cu aceeaşi ocazie sunt organizate și activităţi de expunere a tehnicii de intervenţie, acţiuni în cadrul cărora vor fi distribuite pliante şi alte materiale de informare preventivă conţinând reguli şi măsuri de prevenire a incendiilor la locuinţe şi gospodării, dar şi materiale referitoare la campaniile naţionale de educare şi informare publică derulate la nivelul I.G..S.U.

 

Articolul precedentA început furnizarea căldurii în locuințele sociale din Călărași
Articolul următorSocietăți comerciale sancționate cu peste 27.000 lei de polițiști