Ministrul Educaţiei – Ligia Deca a prezentat, miercuri, în ședința de Guvern, proiectul Legilor Educației.

„Legile reprezintă un jalon în PNRR. Avem toate avizele și le mulțumesc colegilor care ne-au ajutat să obținem toate actele. Următorul pas firesc este ca acest pachet legislativ, după aprobarea în Guvern, este să intre în dezbatere parlamentară. Reformele vizează o serie de probleme din sistemul educațional. Vorbim despre o nouă paradigmă a sistemului social”, a spus ministrul Educației – Legia Deca.

„3,6 mil de euro sunt bani prevăzuți pentru implementare și este absolut necesar să aliniem legile astfel încât să obținem banii”, a spus premierul Nicolae Ciucă. Acesta a menționat că „este pachetul de legi pe care cu toții îl așteptăm pentru că educația reprezintă unul dintre domeniile prioritare al guvernării”.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentMinistrul Sănătății vrea ca antibioticele să fie mai greu accesibile: ”Suntem pe primele locuri în privința bacteriilor multirezistente”
Articolul următorScandal uriaș: UDMR, acuzat de monopol pe apele termale. Conform unui proiect de lege, banii ar merge direct la partid