Primăria Municipiului Călărași a lansat un program de reabilitare și modernizare a locurilor de joacă pentru copiii din oraș.

 Au început lucrările de amenajare și modernizare a spațiului situat în Parcul Central care va beneficia de echipamente noi cu tematică marină (leagăne, cățărătoare din plasă, tunel transparent, figurine pe arc reprezentând animale marine) având un design atractiv, în culori vesele, precum și de tartan turnat multicolor, destinat siguranței celor mici.

Imagine

Valoarea totală a investiției, ce se va realiza pe o suprafață totală de 435 mp, este de 373.740,18 lei (TVA inclus), lucrările de execuție urmând a fi finalizate până la 31 decembrie 2021.

“ Am început cu Parcul Central iar până la finele anului mai avem în vedere modernizarea altor 3 locuri de joacă din parcurile Florilor, Big 1 și Big 2. În limita posibilităților, vechile echipamente de joacă vor fi recondiționate și ulterior utilizate în alte locații din municipiu. Această investiție va fi susținută integral cu fonduri de la bugetul local ” a declarat primarul Marius Dulce .

Sursa: Realitatea de Calarasi