Sub sloganul ”Sărbătorește românește”, în luna octombrie, Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași alături de Teatrul Dramaturgilor Români a desfășurat proiectul ”LUNA DRAMATURGIEI ROMÂNEȘTI”, cu susținerea Consiliului Județean Călărași.

Evenimentul teatral a debutat marți, 9 octombrie 2018, cu piesa  ”Autorul e în sală” de Ion Băieșu, în regia lui Dan Tudor continuând miercuri, 17 octombrie, cu spectacolul ”Călătoarea și Shakespeare” de Lucia Verona, în regia Ruxandrei Bălașu și marți, 23 octombrie cu piesa de teatru ”Infractorii” de Ana Maria Bamberger, în regia lui Dan Tudor.

”LUNA DRAMATURGIEI ROMÂNEȘTI” se încheie astăzi, 30 octombrie, cu piesa de teatru ”DONA JUANA”, de Anca Visdei, în regia lui Radu Gheorghe, spectacolul se va desfășura pe scena ”Barbu Știrbei” a CJCC Călărași, începând cu ora 18.00.

DISTRIBUȚIA: Cătălina Mustață, Angela Ioan, Radu Gheorghe, Dan Profir, Daniel Vișan, Alexandru Nagy și Răzvan Popa.

Piesa Dona Juana este încă o încercare de a responsabiliza ambele sexe, masculin și feminin, în demersul lor comun, liber consimțit, de a se dărui unul altuia din toată inima și din toate punctele de vedere.

Articolul precedentSpălătoriile auto, verificate de inspectorii ITM Călărași
Articolul următorAutoritățile călărășene, alertate de creșterea consumului de etnobotanice în municipiu