Un tânăr de 33 de ani din comuna Ulmeni,judeșul Călărași  este cercetat pentru furt și conducerea unui vehicul fără permis de conducere, după ce a sustras un microbuz dintr-o parcare.

La data de 6 iulie polițiștii din Oltenița au fost sesizati de către administratorul unei societăți comerciale, din comuna Curcani, județul Călărași, cu privire la faptul că i-a fost sustras un microbuz.  În fapt, în seara de 03 iulie, un bărbat în vârstă de 51 de ani, a parcat microbuzul într-o parcare pe DN4, în localitatea Curcani, județul Călărași. A doua zi  a constatat faptul că microbuzul a dispărut, însă a reclamat furtul  în data de 06.07.2020.

A fost constituită o echipă de cercetare din cadrul Biroului de Investigații Criminale Oltenița care a reușit stabilirea identității persoanei care a sustras microbuzul, acesta fiind un bărbat în vârstă de 33 de ani, din comuna Ulmeni, județul Călărași.

În noaptea de 06/07 iulie, în jurul orei 01.00, bărbatul a fost găsit de către poliţişti şi le-a indicat locul în care a abandonat microbuzul sustras.

Pe 7 iulie., bărbatul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, ulterior fiind prezentat magistraților, care au emis un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Sursa: Realitatea de Calarasi

Articolul precedent100% TU DECIZI! Mihai Fifor, pesedistul bun la toate ministerele: șef la Apărare, Economie, Interne și chiar premier!
Articolul următorLiberty Hub – Defending the West with Mike and Ana about the Christian pillars