Un filmuleț apărut ieri seară pe facebook s-a viralizat rapid în mediul online, stârnind dezaprobarea călărășenilor. În imagini se vede cum un infirmier transportă un bărbat cu un scaun cu rotile după care îl lasă pe trotuarul din fața spitalului deși acesta nu se putea ține pe picioare.

Spitalul judeţean CălăraşiEste posibil aşa ceva ?

Publicată de βασιλε ροθεα pe Luni, 15 Octombrie 2018

Reacția reprezentanților Spitalului a apărut imediat pe pagina de facebook a Consiliului Județean, administratorul unității medicale. Aceștia spun că bărbatul se afla într-o stare de ebrietate avansată, nu a fost cooperant și a adresat injurii personalului medical.

„În legătură cu filmulețul apărut, în această după amiază, în mediul virtual vă anunțăm că a fost declanșată o anchetă la nivelul spitalului județean Călărași.

În cazul în care concluziile anchetei vor duce către existența unui comportament defectuos al angajatului spitalului (ceea ce ar reieși din filmarea din spațiul virtual), vă asigurăm că nu vom tolera astfel de comportamente, iar sancțiunile vor fi drastice.

Încurajăm călărășenii să sesizeze și alte situații de acest gen, pentru că nu vrem să lăsăm ca imaginea instituției să fie afectată de cazuri punctuale.

Reprezentanții Unității de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean, dr. Carmen Sterea si dr. Viorica Gheorghita, ne-au declarat că persoana filmată în fața unității spitalicești era sub influența băuturilor alcoolice, nu a dorit să coopereze cu personalul medical, și-a smuls branula și a adresat injurii la adresa medicilor.

Persoana din filmuleț este din judetul Ialomita și nu suferă de vreo boală care să-i afecteze funcțiile locomotorii.”, se scrie pe pagina Consiliului Județean Călărași.

Publicată de Consiliul Judetean Calarasi pe Luni, 15 Octombrie 2018

Articolul precedentActivități preventive desfășurate de polițiști în școlile din Călărași
Articolul următorDosar penal pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice