PSD Călărași a postat un comunicat de presă pe pagina de facebook a organizației județene prin care anunță că parlamentarii social democrați nu vor vota Guvernul Ludovic Orban. De altfel, PSD a refuzat să participe la consultările de la Cotroceni cu președintele Klaus Iohannis.

„Partidul Social Democrat nu va vota Guvernul lui Iohannis. În lipsa unui program de guvernare asumat, tot ce avem sunt declarațiile și amenințările liberalilor cu tăieri de pensii și salarii, cu concedieri și restructurări, cu sistarea măsurilor de sprijin pentru antreprenori, cu majorări de impozite și taxe.

Noi nu putem da un vot de încredere unor asemenea oameni care vin să distrugă și să elimine toate creșterile implementate în ultimii ani. Noi nu ne batem joc de viitorul românilor. Nu vom gira aruncarea României în nesiguranță și în sărăcie din cauza unor oportuniști care nu văd mai departe de preluarea puterii!

Așteptăm partidele care au votat demiterea Guvernului să vină și să își asume responsabilitatea guvernării. Să vină cu programul, cu viziunea, cu bugetul. Orice întârziere și orice pierdere de timp este o bătaie de joc la adresa românilor, pentru care vor fi taxați la vot, împreună cu președintele în funcție – acest părinte spiritual al guvernului fără miniștri și fără program.”

Articolul precedentA fost demarată licitația pentru contruirea blocului de locuințe de serviciu din Călărași
Articolul următor27 de milioane de lei, pentru 25 de localități din județul Călărași, alocate la rectificare