La data de 26 ianuarie a.c. polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Ilfov, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, au efectuat 7 percheziții la sediile și punctele de lucru a unor persoane juridice, precum și la domiciliile  a  2 persoane, bănuite de săvârșirea infracțiunii de înșelăciune.

Perchezițiile au fost efectuate în județele Ilfov și Călărași.

În fapt, la data de 19.09.2022, polițiștii de la economic au fost sesizați prin plângere, cu privire la faptul că, reprezentanții unei societăți comerciale au fost induși în eroare la momentele încheierii și pe parcursul derulării unor relații comerciale, având ca obiect vânzarea unor panouri de tip sandwich,  prejudiciu cauzat fiind în valoare de 37.258 lei.

La perchezițiile din județul Călărași au fost descoperite și indisponibilizate bunuri provenite din comiterea infracțiunii, respectiv panouri de tip sandwich precum și suma de 50.000 lei.

3 persoane au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov pentru cercetări.

În urma probatorului administrat, polițiștii de la economic au dispus reținerea pentru 24 de ore față de un bărbat de 58 de ani și o femeie, în vârstă de 38 de ani, aceștia urmând să fie prezentați la data de 27 ianuarie a.c.,  procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, cu propuneri legale.

Polițiștii de la economic efectuează cercetări în cadrul dosarului penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune, urmărirea penală fiind efectuată sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu.

La activități au participat criminaliști Ilfoveni și polițiști din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale Ilfov.

Articolul precedentGhișeul.ro, și aplicație gratuită pentru mobil
Articolul următorVeste mare pentru iubitorii sporturilor de iarnă! Din acest weekend se schiază în Poiana Brașov