Pompierii militari călărășeni au acţionat cu cinci autospeciale timp de 7 ore, pentru stingerea unui incendiu de proporții, izbucnit în incinta unei ferme din localitatea Radu Negru, evitând astfel posibilitatea propagării arderii la alte anexe învecinate, sau chiar la pierderea unor vieți omenești.

În data de 23.08.2019, ora 00.45, echipajele specializate din cadrul Detașamentului de Pompieri Călărași, au fost solicitate prin numarul unic de urgențe -112, să intervină pe raza localității Radu Negru pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o fermă de animale unde se aflau depozitați și numeroși baloți de furaje.

Pompierii militari s-au deplasat rapid la această intervenţie cu patru autospeciale de stingere cu apă şi spumă, acţionând pentru lichidarea incendiului timp de aproximativ șapte ore.

La locul intervenției s-a deplasat și un echipaj SMURD pentru a acorda ajutor posibilelor victime ale incendiului și sprijin echipelor de stingere

La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta extrem de violent, pe o suprafață totală de aproximativ 1000 mp, diferite tipuri de baloți, precum și alte utilaje agricole aflându-se în flăcări.

Au fost evacuate 24 ovine care se aflau în pericol dacă incendiul se propaga.

Cauza si imprejurarea producerii incendiului urmează a se afla în urma stabilirii tuturor elementelor de cercetare.

Articolul precedentDoi bărbați sunt căutați după ce au dispărut în Dunăre ieri seară
Articolul următorEchipele din București, câștigătoare în prima zi a Turneului Cupa Dunării