Doi bărbați bănuiți de săvârșirea infracțiunii de furt calificat, reținuți de polițiștii din Călărași. Polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Dragalina au efectuat 2 percheziții domiciliare, pe raza comunei Dragalina, județul Călărași, la persoane bănuite de furt de combustibil din autotrenurile staționate în parcările din proximitatea Autostrăzii A2 București – Constanța.

Din cercetări s-a stabilit că în perioada ianuarie – februarie a.c., cei în cauză ar fi sustras peste 1.000 de litri de combustibil pe timpul nopții.

Aceștia se deplasau în zonă folosind un autoturism și din punctul de alimentare cu energie electrică al parcării, opreau iluminatul public, apoi sustrăgeau din rezervoare diferite cantități de combustibil.

În urma perchezițiilor au fost descoperite mai multe recipiente din plastic folosite la transportul combustibilului.

2 bărbați  cu vârste cuprinse între 17 și 24 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind depuși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași.

Activitățile s-au desfășurat în colaborare cu polițiștii Brigăzii Autostrăzi, fiind angrenați și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale Călărași.

Articolul precedentAccident rutier soldat cu rănirea unei persoane în localitatea Vărăști
Articolul următor3 scandalagii din Dragalina, reținuți pentru loviri sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice