Ales în 2016 ca președinte al CJ Călărași, din partea PNL, Vasile Iliuță a anunțat astăzi într-o conferință de presă că va candida din nou pentru un mandat în fruntea instituției județene. 

Acesta a declarat că va candida din partea PNL, în ciuda afirmațiilor senatorului liberal Răducu Filipescu care a spus că, cel puțin în ceea ce îl privește, Iliuță nu va mai trebui să candideze la această funcție din partea PNL. Între cei doi este un conflict ultra cunoscut la nivel județean și chiar central.

„În primul rând vreau să vă spun că voi candida pentru al doilea mandat şi vă spun încă de pe acum că nu am niciun risc să-l recâştig. Ştiu că sunt destule discuţii, provocări, bârfe, astea toate vin din partea celor care au gestionat judeţul timp de 12 ani şi au lăsat lucrurile, aşa cum ştiţi, încurcate, toate făcute praf.”, a spus Iliuță în cadrul unei conferinţe de presă.

„Voi candida din partea PNL. Asta nu e dorinţa unuia sau altuia ci a BPN-ului, deci a conducerii partidului, la nivel naţional. Acolo se vor valida candidaturile, în luna februarie. Se vor face sondaje de opinie. Nimeni n-o să fie primar de municipiu de reşedinţă sau preşedinte de Consiliu Judeţean decât în urma unui sondaj de opinie. Astea-s regulile la nivelul Partidului Naţional Liberal.”, a încheiat acesta.

Articolul precedentTrei persoane reținute și patru puse sub control judiciar, după descinderile la școli și primării din 25 de județe, inclusiv Călărași
Articolul următorDezvăluiri: caracatița jurnaliștilor și analiștilor plătiți de PSD din bani publici