Preşedintele executiv al AFC Dunărea 2005 Călăraşi, Florin Brişan, a infirmat zvonurile apărute în media locală potrivit cărora ar intenţiona să se retragă de la cârma clubului Dunărea Călărași, subliniind că obiectivul său major este salvarea echipei de la retrogradare. 

„Am văzut cele publicate astăzi şi mi-au lăsat un gust amar. Nu s-a pus vreodată problema demisiei. Am trăit multe momente de neuitat alături de aceşti oameni şi nu pot să fac acum vreun pas în spate. Dimpotrivă! Cât priveşte absenţa mea de la Botoşani, ea a fost cauzată de motive pur personale.

Atât şi nimic mai mult. Rămân în continuare alături de această echipă, de stafful tehnic şi de jucători chit că nu voi fi alături de ei în Turcia pe toată durata cantonamentului. Probabil voi merge în Antalya câteva zile undeva spre finalul pregătirilor pentru a-i vedea pe băieţi la lucru.

Am încredere în Dan Alexa şi în toţi ceilalţi din jurul său şi sunt sigur că vor face o treabă foarte bună. Misiunea mea este să identificăm, aici, acasă, toate soluţiile care să ne permită salvarea de la retrogradare. Acesta este obiectivul meu şi al finanţatorilor.” a spus Brişan.

Florin Brișan a dat asigurări că se va face tot posibilul ca echipa să nu retrogradeze.

„Dunărea se află în faţa unui nou început, să zic aşa. Ne aşteaptă o primăvară extrem de încărcată. Îi asigur pe toţi suporterii că vom face tot ce ne stă în putinţă să rămânem în liga I. Eu sunt convins că vom reuşi!”

Articolul precedentGuvernatorul regiunii Silistra, întâlnire cu președintele CJ Călărași
Articolul următor148 de intervenții la evenimente și peste 550 de sancțiuni contravenționale aplicate săptămâna trecută