Primăria Călărași a stabilit să înceapă curățenia generală de primavară mai devreme anul acesta,  pe 15 februarie. În acest sens a lansat și o campanie publică prin care invită pe toată lumea să participe la curățenie.

„Ne dorim cu toții un oraș mai curat și pentru asta e nevoie de implicarea tuturor! Ne-am propus pentru acest an, datorită prognozei meteo favorabile, să începem campania de curățenie de primăvară mai devreme. Începem pe 15 februarie și preconizăm că vom finaliza curățenia generală în tot orașul pe 15 aprilie.

Și cum lucrurile bune și foarte bune se realizează prin colaborare, așteptăm, ca în fiecare an, persoanele fizice, persoanele juridice, instituțiile publice și ONG-urile din municipiul Călărași să ne devină parteneri în această campanie. Vom igieniza spațiile verzi, trotuarele, locurile de joacă și parcurile, aleile de acces, parcările, urmând ca echipele formate să acționeze pe zone, în tot orașul, și după un program prestabilit.

Pentru mai multe detalii cu privire la desfășurarea campaniei și cum puteți să vă alăturați acesteia, vă rugăm să ne contactați la 0242/311005-interior 107 sau pe pagina noastră de Facebook www.facebook.com/primariacl, prin mesaj.” – se arată în mesajul publicat pe pagina de facebook a Primăriei Călărași.

Articolul precedentMuzeul Dunării de Jos organizează vernisajul expoziției de pictură „Cioban Marian Cătălin”
Articolul următorAl doilea meci de pregătire al Dunării s-a încheiat cu victoria călărășenilor